RólunkProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Programok
?Ha tetszett a múzeumi program, a csillagra kattintva értékelheti. A programot a Facebookon is ajánlhatja a Facebook Tetszik gomb segítségével. Kérjük, az oldal alján írja meg véleményét vagy tekintse meg, mások hogyan vélekedtek a programról
Veszprém megyei múzeumpedagógiai börze Lejárt program
település:
Veszprém
múzeum neve:
Laczkó Dezső Múzeum Múzeum adatai
program helyszíne:
8200 Veszprém, Erzsébet sétány 1.Térkép
program típusa: egyéb
célközönség: múzeumpedagógusok, pedagógusok
A rendezvényen lehetőséget kívánunk adni a városi és megyei múzeumoknak, kiállítóhelyeknek, hogy múzeumpedagógiai kínálatukat egy időben és egy helyen, a megyei hatókörű Laczkó Dezső Múzeumban bemutathassák az érdeklődő pedagógusok számára.
Honlap:
www.ldm.hu
E-mail:
program@ldm.hu
Tanárok és óvodapedagógusok napja
Programidőpontok:
2020. OKT 14. 14:00 - 18:00
Célközönség

pedagógusok, óvodapedagógusok, múzeumpedagógusok, múzeumi szakemberek

Felelős személy
Név: Király András
Cím: 8200 Veszprém, Török Ignác utca 7.
Telefon: +36205484031
E-mail: kiraly.andras@ldm.hu
Látnivalók a környéken
Speciális szállásajánlatok a környéken
A múzeum további programjai
16+ Bátraké a szerencse!
16+ Bátraké a szerencse!
A fiúk a lányokkal táncolnak reggelig
Lejárt program
Program helyszíne: Veszprém
Program típusa: rendhagyó tárlatvezetés
Táncos interaktív mozgásos tárlatvezetés Gáspár Gábor a Tánc fesztiválján 20 éven át készített fotósorozatát bemutató kiállításában. A program során a középiskolás korosztály megismerkedhet a tánc fesztiváljának hangulatával, a mozdulatok, fények hatásával, saját fizikai erejük, hajlékonyságuk határaival. A Túrós-Máté Kinga és Krámer György koreográfusok vezetésével zajló program igazi kuriózum lesz a középiskolások számára.
Utazó múzeum
Utazó múzeum
Balatoni Almanach
Lejárt program
Program helyszíne: Veszprém
A Laczkó Dezső Múzeum Irodalomtörténeti és képzőművészeti gyűjteményének kiemelkedő anyaga a Balatoni Almanach kötetben meg is jelenő, kortárs költők és festők balatoni témájú verseinek és illusztrációinak csoportja. 2020 nyarán virtuális térbe ültetve videosorozatot készítettünk a nyári versekből, az utazó múzeumi alkalmakkor az őszi témájú versekkel, alkotásokkal látogatunk meg Balaton-parti helyszíneket, ahol kreatív írással, illusztrálással találkozhatnak az érdeklődő osztályok, családok.
Valódi és virtuális múzeumi találkozások
Valódi és virtuális múzeumi találkozások
Üvegen innen és túl
Lejárt program
Program helyszíne: Veszprém
Fényben tündöklő - válogatás a Laczkó Dezső Múzeum üvegművészeti gyűjteményéből című kiállításunk különleges programja, ahol a kiállításban látható üvegtárgyak mellett megmutatjuk a raktárban őrzött további alkotásokat. A digitális tér és felület számos olyan lehetőséget enged a bemutatásra, mely személyesen műtárgyvédelmi okokból kivitelezhetetlen. A két formula, a két élményforrás izgalmas programot jelent az üvegművészet már elkötelezett híveinek, és az azt éppen most megismerő érdeklődőknek.
Szakmai programok
Szakmai programok
Múzeumi koordinátori kerekasztal
Lejárt program
Program helyszíne: Veszprém
A régió múzeumi szakembereinek hirdetett kerekasztal beszélgetés, mely során a tavaszi home office, virtuális múzeum, digitális oktatási segédanyagok témák kapcsán összegezzük a tapasztalatokat, megosztjuk jó gyakorlatainkat, mérlegeljük mik azok a trendek, melyek a helyrerázódott világunkban is folytathatóak, mik azok a technikai, szaktudásbeli feltételek, amik egy eljövendő rendkívüli időszakban segítségünkre lehetnek.
Sétálj, gyalogolj, bringázz velünk!
Sétálj, gyalogolj, bringázz velünk!
Üvegséta
Lejárt program
Program helyszíne: Veszprém
Program típusa: városnéző séta
Városi séta a Fényben tündöklő című üvegkiállításunkhoz kapcsolódva. A kiállítás tereiben találkozva, megszemlélve a kiállítótér eredeti üvegablakait, továbbindulunk a várba a Szent Mihály székesegyház Sztehlo Lili által tervezett üvegablakait megcsodálni. Ezután megtekintjük a Városházán és előtte Lugossy Mária szobrának makettjét, és eredeti köztéri verzióját, majd a Veszprémi Petőfi Színház hatalmas üvegablakait szemléljük meg a színház belső lépcsőjéről.

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

itthon.hu

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2019MŐF 2018MŐF 2017
Nemzeti Kulturális Alap