RólunkProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Képzési Központ (továbbiakban SZNM – MOKK) tulajdonában lévő  http://www.oszifesztival.hu weboldal felhasználási feltételeit, az adatvédelmi irányelveket és a jogi tudnivalókat az alábbiakban ismertetjük:

A honlap kizárólagos tulajdonosa és fenntartója:

Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ (korábbi nevén: Múzeumi Oktatási és Képzési Központ)

Cím: 2000 Szentendre Sztaravodai út

A http://www.oszifesztival.hu honlap felhasználója a honlap látogatója. A felhasználó – abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználó-, a honlap látogatásával elfogadja az oszifesztival.hu weblap látogatási feltételeit.

Az adatvédelmi irányelveink arról szólnak, milyen gyakorlatot követünk az oldalon közzétett, a felhasználóktól származó adatok gyűjtése, felhasználása és megosztása során. Kérjük, olvassa el a Felhasználási feltételek teljes szövegét, mielőtt adatokat ad meg ezen az oldalon.

Ha Felhasználási feltételeinkben változás történik, a változtatások felkerülnek a weboldalra. Kérjük, bizonyos időközönként ellenőrizze a Felhasználási feltételeket, különösen mielőtt személyes azonosításra alkalmas információkat közölne az oldalon keresztül. A felhasználó automatikusan elfogadja a Felhasználási feltételek változásait azzal, hogy a változtatás után a honlapot tovább használja.

Miközben a weboldalon lapozgat, lehetőség van bizonyos adatok passzív gyűjtésére (tehát anélkül, hogy aktívan megadná az információkat) különböző technológiák segítségével, ilyenek például az Internet Protocol címek, cookie-k, Internet tag-ek, illetve navigációs adatgyűjtések. A weboldal látogatásával Ön beleegyezik ezek használatába.   

Weboldalunkon szerepelhetnek linkek vagy más weboldalakra történő utalások. Kérjük annak tudomásulvételét, hogy nem ellenőrzünk más weboldalakat, és adatvédelmi irányelveink sem érvényesek ilyen weboldalakra. Javasoljuk, hogy minden olyan weboldalnak, amelyre belép, olvassa el az adatvédelmi irányelveit.

http://www.oszifesztival.hu weboldalon található összes tartalom (szöveg, fotó, video), az oldalak kialakítása, beleértve az adatszerkezetet, struktúrát is, az SZNM – MOKK szellemi tulajdona és szerzői jogi törvények védelmét élvezi. Tartalmat letölteni csak személyes célra lehet, a tartalom másolása, módosítása, sokszorosítása, továbbadása, kereskedelmi forgalomba hozatala, személyes céltól eltérő bármely egyéb célra történő felhasználása az SZNM – MOKK előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.

A weboldalról letöltött, vagy más módon megszerzett anyagai nem használhatók elektronikus, vagy bármilyen más jellegű adatbázis létrehozására a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Képzési Központ írásos engedélye nélkül.

 A honlapról információkat átvenni csak eredeti formában lehet azzal a feltétellel, hogy egyértelműen meg kell jelölni az információ forrásául szolgáló oldalt www.oszifesztival.hu/aloldal formában.

 A honlap tartalmának jogosulatlan felhasználása jogi következményekkel jár.

 Az SZNM – MOKK, mint a weboldal tulajdonosa minden ésszerűen elvárhatót megtesz azért, hogy az oldalon aktuális és pontos információkat helyezzen el, de nem vállal felelősséget a közölt információk aktualitásáért, pontosságáért vagy teljességéért. Az oldal tulajdonosát nem terheli felelősség semmiféle olyan kárért, amely felhasználóinak az oldalhoz való hozzáféréséből vagy hozzá nem féréséből eredhet, illetve abból, hogy a felhasználók az oldalon közölt információkra támaszkodtak.

 

A weboldal speciális elemei, és ezek jellemzői

A www.oszifesztival.hu weboldal célja, hogy a Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozatban résztvevő magyarországi múzeumok adatairól és program kínálatáról a felhasználókat a lehető legpontosabban, de a teljesség igénye nélkül tájékoztassa. A www.oszifesztival.hu oldal programkereső tartalmának feltöltését, frissítését a Múzeumok Őszi Fesztiválja programhoz csatlakozott muzeális intézmények által kijelölt felhasználók végzik. A programhoz részvételi szándékkal csatlakozott intézmények számára az SZNM-MOKK hozzáférési kódot hozott létre, amellyel az intézményük profilját önállóan szerkeszteni tudják.

A www.oszifesztival.hu oldal Programkereső menü tartalma azon muzeális intézmények tulajdonát képezi, amelyek szöveges, vagy képi anyagát szolgáltatták.

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módzsertani Központnak jogában áll nyilvánosságra hozni a programban résztvevő múzeumok és a felhasználók által  a weboldalnak küldött, feltöltött posztolt, email-ben küldött vagy egyéb formában továbbított anyagokat, kizárólagos döntési joga van a weboldalhoz kapott anyagok használatáról, azokat kibővítheti, vagy törölhet belőlük a közreadás előtt.

Az Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központnak nem kizárólagos, jogdíjmentes, örökös (állandó) joga, hogy bármilyen az oldalára feltöltött, posztolt stb. anyaggal rendelkezzen bármilyen formában beleértve (korlátozás nélkül) nyomtatásban és elektronikusan is.

Az SZNM – MOKK nem felel a muzeális intézmények által feltöltött információk tartalmáért, azokat rendszeresen nem ellenőrzi. A felhasználó az intézménye számára létrehozott hozzáférési kód használatával kötelezi magát arra, hogy csak olyan információkat, adatokat, fotókat, videókat, stb. jelentet meg a www.oszifesztival.hu felületén, amely sem a SZNM – MOKK, sem az intézménye, sem harmadik fél jogait nem sérti. Amennyiben jogsértés történik, vagy jogsértés gyanúja áll fenn, a SZNM – MOKK jogosult a tartalom eltávolítására mindaddig, amíg a jogsértés esete nem tisztázódik.

A www.oszifesztival.hu tartalmaz olyan felületet is, ahol a felhasználók megírhatják véleményüket bármely múzeum szolgáltatásával kapcsolatban. A SZNM – MOKK nem felel a feltöltött információk tartalmáért, azokat nem ellenőrzi.

Amennyiben az SZNM- MOKK szúrópróbaszerű ellenőrzés során a www.oszifesztival.hu bármely felületén jogszabályba ütköző, mások jó hírnevét sértő, trágár, vagy közízlést sértő tartalmat talál, jogosult annak azonnali eltávolítására és a tartalmat megjelentető regisztrációjának törlésére.

 

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

itthon.hu

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2019MŐF 2018MŐF 2017
Nemzeti Kulturális Alap